Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλοι του Πυριτιδοποιείου
Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Αιγάλεω, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015)

Ο Περιβαλλοντολογικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου» επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής:
  
  • Προχθές Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στην έδρα μας εντός του Δημοτικού Άλσους Αιγάλεω και παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


  • Της κοπής προηγήθηκε ανάγνωση και έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού μας, για την παρελθούσα διετία 2013 – 2014.
  • Τιμήθηκε με απονομή βραβείου ο διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω κ. Γεώργιος Λαμπρόπουλος, ως εκπρόσωπος της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας,   για τη λειτουργία του «Κοινωνικού – Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου».
  • Ανακοινώθηκε η απόφαση για διενέργεια ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου για την ερχόμενη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 στην έδρα μας και από ώρες 10:00 π.μ. έως και 3:00 μ.μ. Όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη (που δεν οφείλουν εισφορές έως και του έτους 2014) καλούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως απλοί ψηφοφόροι. Οι συνδρομές θα μπορούν να τακτοποιούνται ακόμη και την ημέρα των εκλογών. Οι υποψηφιότητες δέον να υποβληθούν έως και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, είτε με προφορική δήλωση προς οποιονδήποτε από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. είτε γραπτώς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com
  •  Έγιναν εγγραφές και έγκριση των νέων μελών μας.

Για το Δ.Σ.
  Η Πρόεδρος                                                              Ο Γραμματέας
Σοφία Λεγάτου                                                  Νίκος Δημ. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου